Alla inlägg under april 2007

Av Lindisen - 13 april 2007 09:50

Jaha vad ska man till att göra i helgen då...? Tror jag har hela helgen uppspikad men vet inte riktigt. Ikväll ska vi (eller Johan) montera ihop tv bänken om orken finns. Så det blir väl lite mat och sedan tv tittande kan jag tänka mig. Kanske en promenad ner till hamnen och ta en glass... kanske blir försent... På lördag så flyttar min brorsa till ett gulligt litet hus (lite smått avis) så tänkte åka dit för att titta på när flyttlasset går. Jag kan ju alltid vara barnvakt eller sitta i solen och ha det bra! Även om jag gärna vill hjälpa till att bära saker så pallar inte ryggen. Ska ju köra hem därifrån sedan oxå, och det är väl typ 15 mil. Jobbigt att hålla ner gasen och att koppla när man har ont. Söndagen blir till att ägna åt hemmet. Kanske åka och se om coop har fått in stolsdynorna till balkongmöblerna... Köpa blomjord måste jag oxå göra! Plantera och fixa blir det på söndag.Ser fram emot att jobba idag! Solen skiner och det är VARMT. Börjar jobba 12.45 och då kommer vi att vara ute hela eftermiddagen. Äta mellanmål ute och sedan sitta och mysa i solen. Kanske ta ut en filt och sitta ner och läsa en bra bok för barnen eller så!

Av Lindisen - 12 april 2007 21:58

Efter jobbet hämtade jag upp Johan i Bergshamra. Vi tänkte ta en snabb tur till Ikea för att köpa tv bänken som vi inte köpte sist vi var där. Väl framme så skulle vi ha en del till ett nattduksbord som saknades, vilket tog lite tid. Kom oxå på att vi hade ett tidigare kvitto från Ikea, från sist vi var där, på ca 4600:- Dom hade nån kampanj att man skulle få presentkort på 500:- om man handlade möbler för mer än 5000:- Eftersom vi handlat för så mycket nu när vi köpte tvbänken oxå så tyckte jag vi borde få ett presentkort! Så vi fick väl gå runt typ hela Ikea och hitta någon som kunde hjälpa oss eftersom alla sa typ olika saker. Det slutade med att vi fick våra 500:- nere vid kassorna. Jag hann med att bli både arg och väldigt irriterad! Verkade ju inte som att dom hade någon koll på vad de har för kampanjer eller nånting. Ja ja vi fick vårat presentkort iallafall!Fick "Bebiströjan" idag av en arbetskamrat. Hennes dotter hade haft den när hon var gravid. Får se hur länge jag kan ha den, jusst nu sitter de jättebra!

Av Lindisen - 12 april 2007 08:31

Nu vågar jag nästan tro på att den riktiga våren är här! Äntligen!Idag ska jag nog dammsuga lite och vika tvätt, sedan prata lite med mina blommor (he he) och sedan är det väl dags att jobba. Börjar halv två.Jag har ännu inte fått något besked om havandeskapspenningen... iförsig har jag absolut inget hopp alls om att få det. Läkaren vill ju sjukskriva mig på 100% från den 1 juni... kanske är bättre för då lär jag ju få pengar ända tills beräknad födelse. Annars måste jag ju sätta igång med arbetsförmedlingen...igen...Bara försäkringskassan är villig att betala ut sjukpenning till mig så... Fk är verkligen ett lotteri.Åh vad jag längtar till sommaren alltså. Kanske inte längtar efter att gå runt höggravid i världens värme med svullna fötter och ben. Men längtar efter våran lilla tjej. Längtar efter att slippa ha så j-a ont i ryggen varje dag. Längtar efter att gå långa promenader med Johan och lilltjejen! Den dagen kommer!

Av Lindisen - 11 april 2007 20:00

Röstningsresultat;Har jag en pojke eller flicka i magen? Titta på magbild för v 24 under blogg-inlägg den 8 april och rösta! Den 11 april gör vi köns ultraljud, så då vet vi!! Eller gå in på www.lindisen1981.pixbox.se för fler bilderPojke 50 %Flicka 50 %Totalt har 18 personer röstat.Omröstningen startade 2007-04-04 20:13Det är en liten flicka! Allt såg superbra ut. Lilltjejen följer alla mått och kurvor perfekt. Känns så skönt att få höra att allt är bra. Så nu vet vi att det är en tjej. Tjejer kan oxå bli fotbollsproffs!

Av Lindisen - 10 april 2007 21:07

Nu har vi fått hem den nya datorn! Det gick ju superfort. Beställde den i påskhelgen och fick hämta den idag. Så skönt att vi blir av med databordet! Min brorsa ska få min gamla dator, det är han väl värd. Få se om man åker till Bettna och hälsar på han i helgen, han flyttar till sitt nya hus. Ikväll har vi sett klart på "När mörkret faller". Den var helt okej. Vi började se den igår men då va vi båda två så himla trötta för att se klart! Häromdagen såg vi på "Säg att du älskar mig". Den var verkligen sevärd! Nu är det inte så mycket mer än fotboll på tv, himla kul tycker jag. Vilken tur att jag har nya datorn så kan jag lägga in mina bokmärken och göra mig vän med den här!

Av Lindisen - 9 april 2007 09:52

bnla bla bla, Linda Skugge e cool juhttp://blogg.expressen.se/linda/entry.jsp?messid=204839http://blogg.expressen.se/linda/

Av Lindisen - 9 april 2007 08:30

Man blir ju inte förvånad över vädret direkt men riktigt besviken! Jag vill ha sol, sol och ännu mera sol! Jag älskar solen, är en soldyrkare och skulle göra vad som helst för sol året runt... Men har man valt Sverige som land att leva i så får man väl stå ut med detta. Tanken var att inviga balkongmöblerna och el-grillen ikväll, får väl bli till att sitta inne och äta. Grillen funkar ju trots allt. Bara inte samma känsla riktigt. Vet inte riktigt ännu vad man ska hitta på idag, blir iallafall till att stanna inne!Igår kväll var Jersey Girl på tv, aldrig sett den förut. Vi började titta och fastnade väl. Men sååå sorgligt. Tänk om JAG dör under förlossningen... hemska tankar som dök upp...Tänker mycket på min moster som hastigt lämnade oss i oktober 2005... Frågorna är fortfarande många. Här är texten på låten, hittade tyvär inte låten någonstans att länka till att lyssna. Men texten säger väldigt mycket.Till (Kri)Stina ViolaViola(text: Lisa Nilsson, musik: Lisa Nilsson & Henrik Janson)Se på Viola, hon darrarHon darrar som detsista lövet i ett trädSe på Viola, hon sörjerHon sörjer som omlivet brunnit uppSå gråt nu Viola,kom vila i min famnDu kan luta din pannamot min skuldraBerätta Viola, om alltsom döljer sig i digJag ska höra dina ordtills de tar slutoch du kan somna inSe på Viola, hon soverunder ögonlockenkrigar världenSe på Viola, hon drömmerom det som aldrig blevSå sov nu Viola,kom vila i min famDu kan luta din pannamot min skuldraGlöm borta allt Viola,jag är starkare än duJag ska bära din sorgertills de inte längreväger någontingRef: Och i morgon ska du vaknaDu ska resa dig och märkaatt gången känns lätt, ochdina ögon tål ljusoch att luften som du andasär vänligare nu och doftarav hoppÅ, Viola, stig oppSe på Viola, hon andasHon andas in den klara luftenKom tag min hand nu, ViolaVi ska spinga över berg och ängarNu flyger Viola som enfågel sorgefriMed nya ögon får honskåda världenNu är hon vacker,hon har himlen i sitt hårHennes vingar de skabära henne bortdit inga sorger nånsin nårHör på Viola, hon skrattarfjärilarna dansargenom hennes munHör på Viola, hon sjungerHon sjunger för hela livetSe på Viola, hon flygerHon flyger genom molnen,hon flyger in i solenSe på Viola, hon dansarHon dansar med hela himlen

Av Lindisen - 8 april 2007 19:23

Här kommer magbilden för vecka 24. Bilder finns som vanligt på www.lindisen1981.pixbox.seGolfen Brittan har jättefina fälgar! Eller hur! Har satt ut en annons idag, få se om någon ringer på fälgarna...Idag gjorde jag en äppelpaj. Vivi och hennes barn var över och fikade en stund. Senare åkte vi till Willys och handlade, skönt att fylla på lite. Ikväll blir det nog någon film. Känner mig ganska pigg för en gångs skull. Känns däremot inte som jag kan sitta och säcka ihop mig lika bra och skönt som förut nu när magen är ivägen, he he.

Ovido - Quiz & Flashcards